{panka} és a blogja

A nevem László Luca Gerda (tuliPANKA), egy amatőr fotós vagyok, de érdeklődési köröm kiterjed mindenféle kreatív dologra is, ezért hoztam létre ezt a blogot: összegyűjteni és esetlegesen tolmácsolni másoknak az élet apró szösszeneteit.

 

A from panka with love egy blog dekorációról, inspirációról, designról, ötletekről, alkotásról, tehetségekről, fotókról, otthonról, családról, barátokról.

 

Egy blog az élet napos oldaláról. :))

Csatlakozz {panka}-hoz!

Archív from {panka}

Comments from {everyone}

Ünnepi ajtódísz - csináld magad!

2011.12.01. 19:30 - tuliPanka

Címkék: karácsony diy ajtódísz hellókarácsony

A készülődés egyik lépése otthonunk külső díszítése. Ezt a koszorút elnézve akaratlanul is irigykedem: nem mindenkinek van kövirózsából készült ajtódísze. Most Te is elkészítheted ezt a nem mindennapi dekorációt, ha Loeffler Randall oldalán kalandozva megismerkedsz készítésének lépéseivel. Én csak ajánlani tudom! :)

via Loeffler Randall

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

A bejegyzés trackback címe:

https://withlove.blog.hu/api/trackback/id/tr593414015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása