{panka} és a blogja

A nevem László Luca Gerda (tuliPANKA), egy amatőr fotós vagyok, de érdeklődési köröm kiterjed mindenféle kreatív dologra is, ezért hoztam létre ezt a blogot: összegyűjteni és esetlegesen tolmácsolni másoknak az élet apró szösszeneteit.

 

A from panka with love egy blog dekorációról, inspirációról, designról, ötletekről, alkotásról, tehetségekről, fotókról, otthonról, családról, barátokról.

 

Egy blog az élet napos oldaláról. :))

Csatlakozz {panka}-hoz!

Archív from {panka}

Comments from {everyone}

Talált tárgyak országa - Ágak a lakásban

2011.12.07. 20:00 - tuliPanka

Címkék: lakberendezés dekoráció

Üdvözöllek a Talált tárgyak országában! Itt olyan tárgyakat láthattok, amiket az internet hol többé, hol kevésbé elrejtett eddig előlem, de igazi kincsnek számítanak. Mostantól kezdve minden szerdán ellátogathattok velem ebbe a mágikus világba. :)

A mai keresgélésem témái a faágak voltak. Imádom, ahogy életet lehelnek minden szobába, díszítenek és különlegessé tesznek minden helyiséget.

1. Esküvői asztali dekoráció - ProjectWedding 2. Cottage-style dekoráció - PotteryBarn 3. Ünnepi asztal - Pinterest 4. Kedves ágacskák - Impressionen

5. Ágas karperec - CrushCuldeSac 6. Ágas nyaklánc - Etsy

7. Ruhasín - Babiekinsmag 8. Fapad - SoulSurfer

9. Falból kinövő ág - FranciskaSvakreverden 10. Fa mécsestartó - Pinterest

 Oldal tetején: '365 days of Happiness' - Etsy

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is!

A bejegyzés trackback címe:

https://withlove.blog.hu/api/trackback/id/tr983432105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baliquez 2011.12.08. 15:49:00

- Kik laknak az így dekorált lakásokban?
- Uszadék.

höhöhöhö :))


süti beállítások módosítása