{panka} és a blogja

A nevem László Luca Gerda (tuliPANKA), egy amatőr fotós vagyok, de érdeklődési köröm kiterjed mindenféle kreatív dologra is, ezért hoztam létre ezt a blogot: összegyűjteni és esetlegesen tolmácsolni másoknak az élet apró szösszeneteit.

 

A from panka with love egy blog dekorációról, inspirációról, designról, ötletekről, alkotásról, tehetségekről, fotókról, otthonról, családról, barátokról.

 

Egy blog az élet napos oldaláról. :))

Csatlakozz {panka}-hoz!

Archív from {panka}

Comments from {everyone}

Pinterest meghívó - kell valakinek?

2011.12.10. 16:00 - tuliPanka

Címkék: meghívó karácsony hellókarácsony invitation pinterest

A {pinterest} egy olyan igényes online közösség, ahol könnyedén megoszthatod, elmentheted, rendszerezheted, megbeszélheted másokkal az interneten talált érdekes dolgokat és összehozza az azonos érdeklődésű embereket.

Olyan sok emberrel találkoztam, aki szeretett volna de nem tudott sehogy se bekerülni {pinterest}-re, hogy úgy gondoltam, valahogy én is küldhetnék meghívókat, amolyan karácsonyi akció keretében. :) Szóval annyit szeretnék csak kérni cserébe, hogy látogassatok el a blog még eddig vadiúj facebook oldalára, nyomjatok a tetszik gombra, hogy a későbbiekben ne maradjatok le semmiről a bloggal kapcsolatban, és végül írjátok meg az e-mail címeteket (ide lehetőleg, a facebook, nem biztos, hogy örülne az ilyen akciónak), amire szeretnétek meghívót kérni. :)

Akció vége: 2012. január 1. 12:00

Boldog {pinterest}-es karácsonyt mindenkinek! :)

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

A bejegyzés trackback címe:

https://withlove.blog.hu/api/trackback/id/tr583452817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baranyai Júlia (avalanche) · http://avalanchekreativ.blog.hu/ 2012.04.15. 11:53:37

szia

feleségem profiljáról írok.

léci küldj nekem egy pinterest meghívót!

likoltam a facebook oldalad ahogy kérted

köszi

krisztián

krisztiantodor@gmail.com


süti beállítások módosítása